Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Polly Dunbar

Polly Dunbar is een van de bekendste illustratoren van Engeland. Haar prentenboeken hebben diverse prijzen gewonnen.

Hallo, Mama is haar eerste titel voor volwassenen. Polly Dunbar heeft twee zoontjes, Sonny en Cody; zij zijn de inspiratiebron voor dit boek.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Polly Dunbar. Waaronder de nieuwste boeken van Polly Dunbar. Heeft u een vraag over de auteur Polly Dunbar? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.