Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Worshipmuziek

Bekijk onze Worship en Aanbiddingsmuziek voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Reckless Love Cory Asbury
Alle Worship Muziek

Welke soorten worshipmuziek kan ik vinden?

Wij bieden verschillende soorten worshipmuziek aan, van veel verschillende artiesten. Zo vindt u bij ons worship van Nederlandse en buitenlandse artiesten. Wij hebben onze worshipmuziek in verschillende categorieën opgedeeld

Aanbidding

Meest verkocht

Meer informatie

Bij aanbiddingsmuziek vindt u de nederlandstalige aanbiddingsmuziek. Gericht om God groot te maken. Artiesten die u in deze categorie vindt zijn onder andere Sela, LEV en Opwekking.

Bekijk alle producten in deze categorie

Messianic Praise

Meest verkocht

Meer informatie

Messianic Praise is muziek die ontstaan is vanuit de Joodse wortels. In deze muziek komt de Joodse cultuur en het Joodse Godsbeeld naar voren.

Bekijk alle producten in deze categorie

Praise

Meest verkocht

Meer informatie

Praise is erop gericht om God te prijzen, om wie Hij is. Waar aanbiddingsmuziek nog om ons kan draaien, is praise veel meer gericht op het karakter van God.

Bekijk alle producten in deze categorie

Worship

Meest verkocht

Meer informatie

In de categorie worship vindt u voornamelijk engelstalige muziek, gericht op aanbidding. De meest bekende artiesten zijn onder andere: Hillsong United, Bethel Music, Rend Collective en Matt Redman.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.