Uw account
×


Romans

Bekijk onze romans voor jou geselecteerd of zoek per categorie


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Anker in de storm
Bekijk alle romans

Wat zijn de verschillen tussen de romans?

Bij de romans maken wij onderscheid tussen de verschillende rubrieken. De belangrijkste rubrieken zijn: Bijbels Historisch, Historisch, Literair en Thrillers.

Bijbels Hisorisch

Meest verkocht

Meer informatie

De Bijbels historische romans zijn gebaseerd op de bijbel. Deze romans zullen je helpen om de bijbelgeschiedenis op een nieuwe manier te ontdekken. Je gaat door de blik van de auteur anders kijken naar de personages die beschreven worden in deze romans.

Bekijk alle producten in deze categorie

Historisch

Meest verkocht

Meer informatie

Wilt u een roman waarbij u lezend tot rust kunt komen? Kijk dan bij de historische romans. Dit zijn romans die gebaseerd zijn op een gebeurtenis uit het leven van de auteur of  een gebeurtenis in de geschiedenis, belangrijk of onbelangrijk.

Bekijk alle producten in deze categorie

Literaire Romans & Literaire Thrillers

Meest verkocht

Meer informatie

De literaire romans hebben als doel om de mensen neer te zetten zoals ze werkelijk zijn, zonder maskers. De auteur laat, door het meeslepende verhaal heen, de werkelijkheid van de mensen en de wereld zien en probeert dit op zo'n manier dat mensen na gaan denken over de werkelijkheid waar zij in leven.

Bekijk alle producten in de categorie Literaire Romans

Bekijk alle producten in de categorie Literaire Thrillers

Thrillers

Meest verkocht

Meer informatie

Houdt u meer van het lezen van een actie- of avontuurlijke roman, dan passen de thrillers bij u. Hierin wordt een fictie of non-fictie verhaal op zo'n manier gebracht door de schrijver, dat u opgezogen wordt in het verhaal en u moeite hebt om te stoppen met lezen.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.