Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Top 100 best verkochte boeken

Bekijk de meest populaire Bijbels, christelijke boeken en romans van CLC Nederland, waaronder de beste boeken voor geloofsopbouw, romans, theologie, etc.

De Top 100 van onze christelijke boeken en romans is een actueel overzicht van de best verkochte boeken bij CLC Nederland die leverbaar zijn. Zo ontdekt u de christelijke bestsellers in Nederland. De Top 100 christelijke boeken wordt samengesteld op basis van de recente verkopen in onze winkel én online in de webshop met tienduizenden bezoekers per maand. Daardoor krijgt u een goed en actueel beeld van wat nu de christelijke bestsellers zijn. Alle boeken uit de Top 100 christelijke romans kunt u online bestellen of kopen in onze winkel.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Meer boeken en cadeauproducten // Bekijk meer in onze winkel


Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over een product, of wilt u meer informatie? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.