Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Korting op onze producten?

Bespreek uw korting met ons bij grote aankopen


Vaste boekenprijs

Sinds 2005 is de Wet op de vaste boekenprijs van kracht. De wet verplicht uitgevers de verkoopprijs voor een boek vast te stellen, zodra dit op de markt wordt gebracht. Hierdoor heeft een boek overal dezelfde vaste prijs, bij de boekhandel, internetverkoper of supermarkt. Dit biedt uitgevers de ruimte om ook minder winstgevende boeken uit te geven en ons de mogelijkheid om een breed assortiment in onze winkel te voeren. Daarnaast biedt de wet de uitgever mogelijkheden voor een beperkte periode actieprijzen vast te stellen. Na een half jaar mag een uitgever de prijs van een boek aanpassen, na een jaar mag hij de vaste prijs van een boek opheffen. De praktijk wijst uit dat dit vaak na een aantal jaar gebeurt (behalve bij bestsellers, die blijven vaak jaren op de markt).

Vanwege de Wet op de vaste boekenprijs mogen wij geen kortingen geven. We zijn natuurlijk erg blij met de vaste boekenprijs omdat dit concurrentie tegen gaat. De keerzijde van de wet is dat we u als klant geen korting kunnen geven (met uitzondering van meerdere exemplaren van één titel, zie hieronder) of een presentje mee kunnen geven wanneer we dit wel zouden willen. (dit wordt gezien als verkapte korting)

Wanneer de uitgever besluit een boek in prijs op te heffen mogen wij als boekhandel beslissen welke prijs we hanteren. Het komt met regelmaat voor dat een uitgever nog een restpartij van een titel heeft liggen en deze aan ons aanbiedt tegen een interessante prijs. Hierdoor zijn wij in staat u een selectie boeken aan te bieden tegen een goedkope prijs. U kunt de boeken in onze winkel vinden in de 'Snuffelkast'.

Korting bij grotere aantallen

Er is een landelijke afspraak gemaakt met uitgevers met betrekking tot aanschaf van meerdere exemplaren boeken van één titel:

  • 1-9 exemplaren: geen korting mogelijk
  • 10-29 exemplaren: 5% korting
  • 30-99 exemplaren: 10% korting
  • 100 of meer exemplaren: mail ons en vraag naar de speciale korting. Wij zullen u een gepast voorstel doen.

Wilt u in aanmerking komen voor korting op meerdere aantallen van een boek? Stuur ons dan een mailtje op [email protected].

Bij bestellingen van CD’s, DVD’s, kaarten en cadeau-artikelen:

  • 0-10 exemplaren: geen korting
  • 10 exemplaren: mail ons en vraag naar speciale korting. Wij zullen u een gepast voorstel doen.