Uw account

Kopen met korting

Bespreek uw korting met ons bij grote aankopen

 Vaste boekenprijs

Sinds 2005 is de Wet op de vaste boekenprijs van kracht. De wet verplicht uitgevers de verkoopprijs voor een boek vast te stellen, zodra dit op de markt wordt gebracht. Hierdoor heeft een boek overal dezelfde vaste prijs, bij de boekhandel, internetverkoper of supermarkt. Dit biedt uitgevers de ruimte om ook minder winstgevende boeken uit te geven en ons de mogelijkheid om een breed assortiment in onze winkel te voeren. Daarnaast biedt de wet de uitgever mogelijkheden voor een beperkte periode actieprijzen vast te stellen. Na een half jaar mag een uitgever de prijs van een boek aanpassen, na een jaar mag hij de vaste prijs van een boek opheffen. De praktijk wijst uit dat dit vaak na een aantal jaar gebeurd (behalve bij bestsellers, die blijven vaak jaren op de markt).

Vanwege de Wet op de vaste boekenprijs mogen wij geen kortingen geven. We zijn natuurlijk erg blij met de vaste boekenprijs omdat dit concurrentie tegen gaat. De keerzijde van de wet is dat we u als klant geen korting kunnen geven (met uitzondering van meerdere exemplaren van één titel, zie hieronder) of een presentje mee kunnen geven wanneer we dit wel zouden willen. (dit wordt gezien als verkapte korting)

Wanneer de uitgever besluit een boek in prijs op te heffen mogen wij als boekhandel beslissen welke prijs we hanteren. Het komt met regelmaat voor dat een uitgever nog een restpartij van een titel heeft liggen en deze aan ons aanbiedt tegen een interessante prijs. Hierdoor zijn wij in staat u een selectie boeken aan te bieden tegen een goedkope prijs. U kunt de boeken in onze winkel vinden bij de Aanbiedingboeken.

 Korting bij grotere aantallen

Er is een landelijke afspraak gemaakt met uitgevers met betrekking tot aanschaf van meerdere exemplaren boeken van één titel:

  • 1-9 exemplaren: geen korting mogelijk
  • 10-29 exemplaren: 5% korting
  • 30-99 exemplaren: 10% korting
  • 100 of meer exemplaren: mail ons en vraag naar de speciale korting. Wij zullen u een gepast voorstel doen.

Bij bestellingen van CD’s, DVD’s, kaarten en cadeau-artikelen:

  • 0-10 exemplaren: geen korting
  • 10 exemplaren: mail ons en vraag naar speciale korting. Wij zullen u een gepast voorstel doen.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.


CLC Boeken en Muziek

Asselsestraat 58
7311 EN Apeldoorn

055 - 5222 757
KVK nr: 61780863
BTW nr: 854485375 B01
IBAN: NL37 INGB 0000 116821
BIC: INGBNL2A

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 20,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

veilig versturen met postnl, veilig betalen met paypal, veilig betalen met ideal

Stuur ons uw vraag


Vul de code uit de afbeelding in onderstaand veld inCLC Boeken en Muziek (via boekenenmuziek.nl)