CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.Gebed

Bidden is voor veel mensen heel persoonlijk en laat iets zien over hun relatie met God. Op het ene moment is bidden praten met God, stil worden en luisteren. Op een ander moment kan bidden voelen als praten tegen een muur, je gevoelens uitschreeuwen en geen antwoord krijgen.

Er zijn dus allemaal verschillende soorten gebeden, met elk hun eigen woorden en eigen momenten. En omdat er zoveel verschillende manieren zijn om te bidden, zijn er ook veel verschillende boeken geschreven over het gebed, waaronder boeken over alleen en samen bidden, gebedsverhoring en onverhoorde gebeden, luisterend bidden en Gods stem verstaan.

Bekijk de boeken hieronder om een boek over gebed te vinden wat aansluit bij u of u juist uitdaagd! Wij hebben onder andere boeken over zegenen en bidden voor je kinderen, de inhoud van het Onze Vader en hoe je moet bidden.

Heeft u vragen over een boek, of komt u er niet helemaal uit? Stuur dan een mailtje naar [email protected]!