Boeken

Bij CLC vindt u een grote collectie christelijke romans, kinderboeken of boeken om uw geloof te versterken.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Ontdek verschillende rubrieken


Wat zijn de belangrijkste categorieën?

Bij CLC vindt u boeken in verschillende rubrieken. Wij hebben boeken om ontspannen in te lezen of boeken die je helpen bij jouw geloof of het geloof van de mensen om je heen. Bijvoorbeeld thrillers, boeken over gebed of bijbelverhalen voor kinderen.

Hieronder hebben wij de belangrijkste categorieën voor u uitgelicht, zodat u het boek kunt vinden wat het beste bij u past.

Romans

Meest verkocht

Meer informatie

Bij ons vindt u veel verschillende soorten Christelijke romans. Als u op zoek bent naar verhalen die op waarheid zijn gebaseerd, kunt u kijken bij onze Bijbels historische romans, Historische romans en Oorlogs- en verzetsromans

Houdt u van spannende boeken, dan zijn de volgende romans zeker geschikt: Thrillers, Literaire thriller en Detectives

Houdt u juist meer van romantische romans dan passen de Streek- en familieromans het beste bij u. Of bekijk de Literaire romans eens.

Wilt u meer weten over de romans? Kijk dan hier voor meer informatie

Geloofsopbouw

Meest verkocht

Meer informatie

Boeken binnen de categorie "Geloofsopbouw" zijn er om uw geloof te versterken. U vindt hier onder andere boeken met uitleg wie God voor ons wil zijn, hoe we de Bijbel beter kunnen begrijpen en hoe we ons leven kunnen indelen.

Binnen de categorie Geloofsopbouw hebben we ook nog een aantal subcategorieën die op specifiekere thema's ingaan. Deze subcategorieën zijn: Bijbelstudies, Gebed en Theologie.

Een aparte groep binnen de categorie Geloofsopbouw zijn de dagboeken. Dagboeken zijn boeken die erop gericht zijn om dagelijks stil te staan bij God en op deze manier je geloof te versterken.

Wilt u meer weten over de categorie Geloofsopbouw? Kijk dan hier voor meer informatie.

Zending & Evangelisatie

Meest verkocht

Meer informatie

CLC is naast een boekwinkel en webshop, ook een zendingsorganisatie. Onze missie is om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Met onze webshop willen wij deze missie uitdragen om boeken aan te bieden die uitleggen wat het Christelijke geloof inhoud. Deze boeken vindt u in onze categorie Evangelisatie.

Daarnaast willen wij zendingsverhalen, getuigenissen van mensen die tot geloof gekomen zijn of al langere tijd geloven en meer informatie over andere religies (zoals de islam) geven. Zodat u toegerust en aangemoedigt wordt in uw persoonlijke leven met God.

Wilt u meer informatie over Zending & Evangelisatie. Kijk dan hier voor meer informatie.

Kinderboeken

Meest verkocht

Meer informatie

CLC heeft een groot assortiment aan Christelijke kinderboeken. U vindt bij ons kinderboeken voor kinderen vanaf 0 jaar. Voor de allerkleinste kinderen kunt u een leuk boek uitzoeken bij de kartonboeken. Zoekt u een boek voor iets oudere kinderen, maar kunnen ze nog niet zelf lezen? Kijk dan eens bij onze prentenboeken, hier vindt u leuke boeken met veel illustraties.

Daarnaast hebben wij ook veel leesboeken voor kinderen en tieners van 4 - 16 jaar. Houdt uw kind niet zo van lezen, maar vindt het stripboeken wel heel leuk? Dan kunt u kijken bij onze stripboeken (8+).

Wij hebben natuurlijk ook boeken die specifiek gaan over Bijbelverhalen. In deze categorie vindt u boeken die 1 of een paar Bijbelverhalen vertellen. Bent u op zoek naar een bijbel voor kinderen? Dan kunt u bij de Kinderbijbels kijken.

Wilt u meer informatie over de kinderboeken? Kijk dan hier voor meer informatie.

Overige boeken

Meest verkocht

Meer informatie

Bent u op zoek naar een categorie, maar staat deze niet tussen bovenstaande categorieën? Kijk dan bij al onze boeken, hier kunt u ook per categorie zoeken naar een boek.

U kunt ook een specifiek boek zoeken via de zoekbalk.

Bekijk alle boeken

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.

 

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 25,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

Stuur ons uw vraag

Ga naar ons contactformulier

Jouw link wordt ingeladen. Even geduld aub.

Wordt deze pagina niet geladen? Klik dan hier ()

Bekijk deze pagina op de originele website