Speelfims

Bekijk onze speelfilms voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Wat zijn de categorieën binnen de speelfilms

Onder de categorie speelfilms hebben wij 2 verschillende subcategorieën. De categorie speelfilms bestaat uit christelijke speelfilms. Deze films zijn gemaakt door een christelijke regisseur en bevatten een duidelijke christelijke boodschap.

De categorie Inspirerende film bestaat uit films die op zoek zijn naar het verschil tussen waarheid en leugen, tussen goed en slecht, tussen de schaduwen en het licht. Deze films zijn niet gemaakt met een christelijke insteek, maar bevatten wel een boodschap van licht en waarheid. (Dit betekend daarnaast ook dat er in deze films gevloekt kan worden.)

Inspirerende film

Meest verkocht

Meer informatie

De mensen die de inspirerenede films uitkiezen (Brandaan) reizen als pelgrims met een vastbesloten trek om de kaken en een fonkeling van hoop in de ogen rond, op zoek naar die film welke in de traditie van een pelgrimage mag staan. De film die meer dan andere films het verschil verkent tussen waarheid en leugen, tussen goed en slecht, tussen de schaduwen en het licht. Kernwoorden voor deze films: kwaliteit, selectie, inspiratie en contemplatie!

Bekijk alle producten in deze categorie

Speelfilms

Meest verkocht

Meer informatie

Films hebben de kracht heeft om een verhaal te vertellen. De Bijbel stond al vol met verhalen. Jezus gebruikte veelvuldig gelijkenissen om Zijn boodschap door te geven. En wij hebben in onze tijd film tot onze beschikking. Misschien wel het middel met de meeste impact. En we hebben ook nog eens het mooiste verhaal!

Bekijk de populairste speelfilms hiernaast om de verhalen tot leven te zien komen, of bekijk alle speelfilms.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.

 

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 25,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

Stuur ons uw vraag

Ga naar ons contactformulier

Jouw link wordt ingeladen. Even geduld aub.

Wordt deze pagina niet geladen? Klik dan hier ()

Bekijk deze pagina op de originele website