Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Speelfims

Bekijk onze speelfilms voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Wat zijn de categorieën binnen de speelfilms

Onder de categorie speelfilms hebben wij 2 verschillende subcategorieën. De categorie speelfilms bestaat uit christelijke speelfilms. Deze films zijn gemaakt door een christelijke regisseur en bevatten een duidelijke christelijke boodschap.

De categorie Inspirerende film bestaat uit films die op zoek zijn naar het verschil tussen waarheid en leugen, tussen goed en slecht, tussen de schaduwen en het licht. Deze films zijn niet gemaakt met een christelijke insteek, maar bevatten wel een boodschap van licht en waarheid. (Dit betekend daarnaast ook dat er in deze films gevloekt kan worden.)

Inspirerende film

Meest verkocht

Meer informatie

De mensen die de inspirerenede films uitkiezen (Brandaan) reizen als pelgrims met een vastbesloten trek om de kaken en een fonkeling van hoop in de ogen rond, op zoek naar die film welke in de traditie van een pelgrimage mag staan. De film die meer dan andere films het verschil verkent tussen waarheid en leugen, tussen goed en slecht, tussen de schaduwen en het licht. Kernwoorden voor deze films: kwaliteit, selectie, inspiratie en contemplatie!

Bekijk alle producten in deze categorie

Speelfilms

Meest verkocht

Meer informatie

Films hebben de kracht heeft om een verhaal te vertellen. De Bijbel stond al vol met verhalen. Jezus gebruikte veelvuldig gelijkenissen om Zijn boodschap door te geven. En wij hebben in onze tijd film tot onze beschikking. Misschien wel het middel met de meeste impact. En we hebben ook nog eens het mooiste verhaal!

Bekijk de populairste speelfilms hiernaast om de verhalen tot leven te zien komen, of bekijk alle speelfilms.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.