Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bellen of mailen!


 Uw bestelling

Bestellen

De klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van zijn/haar bestelling.

Betaling

Betaling vindt plaats via Ideal of Paypal. Voor overige betalingscondities kunt u telefonisch contact met ons opnemen (055 5222 757).

Levering

Artikelen die voorradig zijn en voor 17.00 uur besteld, worden direct verzonden. Als uw bestelling niet direct uit onze voorraad leverbaar is, zullen we u zo snel mogelijk informeren over de verwachtte levertijd. U kunt dan vervolgens aangeven of uw bestelling door kan gaan of geannuleerd moet worden.

Bel ons (055 5222 757) als u zeker wilt weten of een artikel op voorraad is en nog dezelfde dag verzonden kan worden.

Verzendkosten

Levering geschiedt per PostNL. Als een bestelling voor 17.00 uur is geplaatst en de producten voorradig zijn, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Aangegeven levertijd is dus een indicatie. De verzendkosten zijn gedeeltelijk voor rekening van de klant. Kijk hier voor de tarieven.

Ondeugdelijkheid

Wanneer onverhoopt een onvolledigheid in het geleverde blijkt (bijvoorbeeld een druk- of productiefout), kan het artikel geruild worden tegen een nieuw exemplaar. Neem contact op met CLC Boeken en Muziek zodra u merkt dat er iets niet klopt.

Aansprakelijkheid en wijzigingen

CLC Boeken en Muziek is niet aansprakelijk voor fouten in geleverde goederen, onjuistheden in specificaties, veranderingen van prijzen en/of gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde goederen. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden. De voorwaarden via internet beschikbaar zijn geldig.

Retourneren

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt via ons contactformulier onder vermelding van uw naam en ordernummer zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, vul dan ons contactformulier in