Algemene voorwaarden

Lees hier onze algemene voorwaarden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons bellen of mailen!


 Uw bestelling

Bestellen

De klant ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van zijn/haar bestelling.

Betaling

Betaling vindt plaats via Ideal of Paypal. Voor overige betalingscondities kunt u telefonisch contact met ons opnemen (055 5222 757).

Levering

Artikelen die voorradig zijn en voor 17.00 uur besteld, worden direct verzonden. Als uw bestelling niet direct uit onze voorraad leverbaar is, zullen we u zo snel mogelijk informeren over de verwachtte levertijd. U kunt dan vervolgens aangeven of uw bestelling door kan gaan of geannuleerd moet worden.

Bel ons (055 5222 757) als u zeker wilt weten of een artikel op voorraad is en nog dezelfde dag verzonden kan worden.

Verzendkosten

Levering geschiedt per PostNL. Als een bestelling voor 17.00 uur is geplaatst en de producten voorradig zijn, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Aangegeven levertijd is dus een indicatie. De verzendkosten zijn gedeeltelijk voor rekening van de klant. Kijk hier voor de tarieven.

Ondeugdelijkheid

Wanneer onverhoopt een onvolledigheid in het geleverde blijkt (bijvoorbeeld een druk- of productiefout), kan het artikel geruild worden tegen een nieuw exemplaar. Neem contact op met CLC Boeken en Muziek zodra u merkt dat er iets niet klopt.

Aansprakelijkheid en wijzigingen

CLC Boeken en Muziek is niet aansprakelijk voor fouten in geleverde goederen, onjuistheden in specificaties, veranderingen van prijzen en/of gevolgen van onjuist gebruik van de geleverde goederen. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Wijzigingen in deze voorwaarden zijn voorbehouden. De voorwaarden via internet beschikbaar zijn geldig.

Retourneren

Bestellingen en leveringen worden voldaan op basis van de algemene Europese wetgeving ten aanzien van verkoop op afstand. Indien de bestelling bij aankomst beschadigd is, dan kun u de bestelling retourneren. Bij gebleken schade wordt het product direct vervangen. Meldt deze schade voordat u het terugstuurt via ons contactformulier onder vermelding van uw naam en ordernummer zodat we u instructies kunnen geven voor het vervangen.

Vragen of opmerkingen

Heeft u vragen of opmerkingen over de website, vul dan ons contactformulier in

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.

 

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 25,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

Stuur ons uw vraag

Ga naar ons contactformulier

Jouw link wordt ingeladen. Even geduld aub.

Wordt deze pagina niet geladen? Klik dan hier ()

Bekijk deze pagina op de originele website