Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Films

Bij CLC vindt u een grote collectie speelfilms, documentaires en kinderfilms.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Ontdek verschillende rubrieken


Wat zijn de belangrijkste categorieën?

Bij CLC vindt u films in verschillende rubrieken. Wij hebben onder andere christelijke speelfilms, bijbelse speelfilms, documentaires en kinderfilms. Met onze films kunt u heerlijk tot rust komen of geïnspireerd raken.

Bijbelse Speelfilm

Meest verkocht

Meer informatie

Bijbelse Speelfilms laten het leven vanuit de tijd van de Bijbel zien of vertellen het verhaal van een persoon uit de Bijbel. Zo zijn er veel speelfilms die het leven van Jezus Christus vertellen, maar er zijn ook series die de hele Bijbel laten zien

Wilt u meer informatie over de Bijbelse Speelfilms? Kijk dan hier voor meer informatie.

Speelfilm

Meest verkocht

Meer informatie

Wij hebben verschillende soorten speelfilms. De meeste films die wij aanbieden zijn christelijke speelfilms, maar wij bieden ook films aan die niet vanuit een christelijk oogpunt gemaakt zijn, maar die wel inspirerend zijn.

Deze films hebben de titel "Brandaan Films". De "Brandaan Films" zijn films die meer dan andere films het verschil verkent tussen waarheid en leugen, tussen goed en slecht, tussen de schaduwen en het licht. Voor meer informatie kijkt u in de categorie "Inspirerende films".

Wilt u meer informatie over de speelfilms? Kijk dan hier voor meer informatie.

Documentaire

Meest verkocht

Meer informatie

Bij CLC vindt u verschillende documentaires. In deze categorie vindt u onder andere cursussen, natuur-documentaires en studie-documentaires.

Wilt u meer informatie over de speelfilms? Kijk dan hier voor meer informatie.

Kinderfilm

Meest verkocht

Meer informatie

Wij bieden films aan voor elke leeftijd. Zo hebben wij verfilmingen van de boeken van Max Lucado, kinderfilms over belangrijke personen in de Christelijke geschiedenis (zoals de Fakkeldragers) en films over bijbelse personen.

Wilt u meer informatie over de kinderfilms? Kijk dan hier voor meer informatie.

Overige Films

Meest verkocht

Meer informatie

Bent u op zoek naar een categorie, maar staat deze niet tussen bovenstaande categorieën? Kijk dan bij al onze flms, hier kunt u ook per categorie zoeken naar een flim.

U kunt ook een specifiek boek zoeken via de zoekbalk.

Bekijk alle films

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.