Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Nederlandstalige muziek

Bekijk onze Nederlandstalige muziek voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Joke Buis Live CD
Bekijk alle Nederlandstalige muziek

Wat zijn de verschillende genres binnen de Nederlandstalige muziek?

Binnen de Nederlandstalige muziek zijn er verschillende genres. De rustige muziek vindt u vooral bij artiesten zoals Sela, Elly en Rikkert en Joke Buis. Muziek die een enthousiasmerend karakter heeft vindt u onder andere bij artiesten als LEV, Opwekking en Reyer.


Bent u op zoek naar een CD, maar u kunt u deze niet terugvinden tussen de bovenstaande muziek? Kijk dan bij al onze Nederlandstalige muziek of zoek uw CD in de zoekbalk.

Bekijk alle muziek

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.