Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Retourneren

Informatie over het retourneren van beschadigde of onbeschadigde producten


 Producten retourneren

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft retourneren. Op enkele uitzonderingen na kunt u bij CLC gekochte artikelen binnen 8 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)

Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 8 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat CLC niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op met onze klantenservice en vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer en het defect.

Als het hoesje van een bij ons besteld artikel defect is bij ontvangst, maar het artikel zelf is onbeschadigd en compleet, dan hoeft u het artikel niet te retourneren. Wij sturen u kosteloos een nieuw hoesje toe.

 Wijze van retourneren

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van TNT Post. Pakketten voorziet TNT Post van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van TNT Post www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

CLC Boeken en Muziek
Asselsestraat 58
7311EN Apeldoorn

Let op!

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel eerst contact met ons op via telefoon of ons contactformulier.