Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Popmuziek

Bekijk onze Popmuziek voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Popmuziek
Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aambevolen voor u of als cadeau

Neon Insalvation
Bekijk alle Popmuziek

Wat zijn de verschillende genres onder de popmuziek?

Christelijke popmuziek wordt ook wel "hedendaagse christelijke muziek" genoemd. Deze muziek kan hetzelfde klinken als de seculiere popmuziek met het verschil dat de teksten vanuit een christelijk oogpunt geschreven zijn.

Bij ons vindt u alleen maar Christelijke popmuziek. Onder de categorie popmuziek, vindt u ook de subcategorieën Dance, Folk en Rock.

Dance

Meest verkocht

Meer informatie

Het belangrijkste kenmerk van dance is dat de muziek grotendeels gemaakt is met elektronische muziekinstrumenten en meestal niet live gespeeld kan worden.

Bekijk alle producten in deze categorie

Folk

Meest verkocht

Meer informatie

Folk is de benaming voor een muziekstijl gebaseerd op de oorspronkelijk van generatie op generatie overgedragen volkseigen of regionale muziek (voornamelijk uit Engeland en Noord-Amerika). Deze muziek bestaat voornamelijk uit verhalende liederen voor elke gemoedstoestand en gelegenheid: liefde, blijdschap, verdriet, bruiloft, werk, ziekte, dood, etc.

Bekijk alle producten in deze categorie

Pop

Meest verkocht

Meer informatie

In de categorie pop-muziek, vindt u muziek die veel lijkt op Worship. Het verschil met Worship is het karakter van de nummers. De pop-muziek sluit meer aan bij de hedendaagse muziekcultuur dan Worship.

De bekendste artiesten uit de christelijke popmuziek zijn: Chris Tomlin en For King and Country.

Bekijk alle producten in deze categorie

Rock

Meest verkocht

Meer informatie

Rock is een muziekgenre, dat traditioneel gekenmerkt wordt door een bezetting van gitaar, basgitaar en drums, aangevuld met zang en eventueel nog andere instrumenten.

De bekendste artiesten in de christelijke rock-muziek zijn Casting Crowns en Leeland.

Bekijk alle producten in deze categorie

Overige Muziek

Meest verkocht

Meer informatie

Overige subcategorieën zijn Rap, Reggae, Soul en Urban. Bent u op zoek naar een andere categorie? Kijk dan bij al onze muziek, hier kunt u ook per categorie zoeken naar een CD.

U kunt ook een specifieke CD zoeken via de zoekbalk.

Bekijk alle muziek

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.