Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Zending & Evangelisatie

Bij CLC vindt u een grote collectie biografieën. Bekijk onze boeken voor u geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Meer dan een timmerman van Josh McDowell
Bekijk alle boeken voor zending of evangelisatie

Welke boeken over Zending & Evangelisatie passen bij mij of kan ik weggeven?

Binnen de boeken over Zending & Evangelisatie hebben wij verschillende subcategorieën. Lees hieronder meer over de verschillende categorieën.

Evangelisatie

Meest verkocht

Meer informatie

Boeken over evangelisatie zijn boeken die vertellen hoe u vandaag de dag kunt evangeliseren of boeken die u kunt gebruiken als evangelisatiemiddel. Daarnaast vindt u hier ook verschillende bijbelgedeeltes, muziek en films die u helpen om Jezus te laten zien.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.