Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Over CLC Boeken en Muziek

Ons doel is om Christelijke lectuur aan te bieden, zodat u verder kunt groeien in uw geloof of andere mensen kunt helpen om te groeien in hun geloof in Jezus Christus. Wij willen dit bereiken door u te voorzien van passende informatie bij elk boek, cd of film die u zoekt.

Daarnaast zijn wij ook beschikbaar om u persoonlijk advies te geven. Dit doen wij door onze recensies, de twee-wekelijkse nieuwsbrieven en onze eerlijke antwoorden op uw vragen. Of u nu bij ons in de winkel bent of op de webshop, u kunt ons tijdens kantooruren aanspreken.


Winkel en Webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlands webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur.

In onze winkels vindt u een ruim assortiment:

  • Bijbels in diverse talen
  • Christelijke boeken
  • Cd’s
  • Dvd’s
  • Wenskaarten
  • Cadeauartikelen

Bekijk ons assortiment.


Meest populaire producten


Uitgeverij

We geloven in de levens veranderende kracht van christelijke lectuur. Eén van onze slogans is:

‘a drop of ink can make a million think’

Een druppel inkt kan een miljoen mensen aan het denken zetten. Daarom brengen we christelijke lectuur bij mensen via boekwinkels, uitgeverijen, internet, enz.

“Meer dan de helft van de wedergeboren christenen over de hele wereld getuigt dat lectuur sterk heeft bijgedragen aan hun bekering. CLC is uniek in zijn wereldwijde visie“

Patrick Johnstone, Operation World

Lees meer over onze uitgeverij.


Boeken van CLC Publicaties


CLC een zendingsorganisatie?

Waarom en waaruit blijkt dat?

Wij ondersteunen het werk van CLC wereldwijd met kennis en financiën en genieten daarvoor de anbistatus. Bijv.: het team in Sofia (Bulgarije) wordt vanuit Nederland maandelijks ondersteund. Dit werk is in 1993 gestart, en korte tijd later werd het zakendoen door inflatie praktisch onmogelijk. Toch is het bijna de enige christelijke boekhandel op een bevolking van ruim 7 miljoen; daarom is het belangrijk om deze winkel te laten bestaan. Door middel van hun website reikt de kracht van het geschreven woord zelfs verder dan de landsgrenzen.

CLC wil dienstbaar zijn aan de lokale christelijke gemeenschap. Wij verzorgen graag boekentafels voor speciale evenementen en conferenties. Ook als u zelf voor uw kerk of gemeente een boekentafel wilt organiseren (eenmalig of op regelmatige basis) zijn wij u graag van dienst. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Lees meer over de Stichting CLC.


Materiaal voor evangelisatie


Geschiedenis van CLC

In de vroege dagen van de Tweede Wereldoorlog hoorde een jong stel, Ken en Bessie Adams, Jezus oproep: "Weid mijn schapen". Ze zochten de samenwerking met de Friends Evangelistic Band in Engeland, ze gingen samen tent-samenkomsten houden en langs de deuren evangeliseren. Op veel van deze bezoeken kwamen ze erachter dat anderen al langs de huizen gingen en Christelijke lectuur achtergelaten hadden, dit waren voornamelijk Jehovah's Getuigen.

Ken verklaard: Ik kan niet toekijken en de verspreiding van zoveel gevaarlijke propaganda zien gebeuren en niet iets doen aan het verspreiden van de waarheid van het Evangelie.

Lees meer over de geschiedenis van CLC