Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Kinderbijbels

Bekijk onze kinderbijbels voor jou geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Startersbijbel voor kinderen van 0 - 4 jaar | 20 verhalen over hoe goed God is
Bekijk alle Kinderbijbels

Welke kinderbijbel past bij mijn kind?

Wij hebben verschillende soorten kinderbijbels, voor kinderen van verschillende leeftijden. Lees hieronder meer over de verschillende leeftijdscategorieën

Kinderbijbels 0 tot 4 jaar

Meest verkocht

Meer informatie

Peuterbijbels bevatten veel illustraties en weinig tekst. De illustraties vormen de basis waarbij ouders/opvoeders de verhaaltekst zelf aanvullen.

Bekijk alle producten in deze categorie

Kinderbijbels 4 tot 6 jaar

Meest verkocht

Meer informatie

Bij kleuterbijbels zijn illustraties belangrijk. Samen met korte tekst vertellen zij het bijbelverhaal. Kleuterbijbels zijn geschikt als eerste voorleesbijbel waarbij je als ouder/opvoeder het verhaal meestal moet aanvullen of verduidelijken.

Bekijk alle producten in deze categorie

Kinderbijbels 6 tot 9 jaar

Meest verkocht

Meer informatie

In deze kinderbijbels vertelt de tekst het bijbelverhaal en ondersteunen de illustraties de tekst. Heb je kinderen die moeilijk kunnen luisteren, kies dan voor een kinderbijbel die meer illustraties heeft en wat minder tekst. Houd je kind van lezen? Misschien wil hij of zij graag zelf de kinderbijbel lezen of deze voorlezen aan broertjes of zusjes.

Bekijk alle producten in deze categorie

Kinder/Tienerbijbels 9 tot 12 jaar

Meest verkocht

Meer informatie

In deze kinderbijbels vind je meer aandacht voor symboliek en achtergrondinformatie. Het is een tussenvorm tussen een kinderbijbel en de Bijbel zelf. Vaak willen tieners niet meer voorgelezen worden maar lezen ze de tienerbijbel liever voor zichzelf. Welke tienerbijbel vindt jouw zoon of dochter dan prettig om te lezen?

Bekijk alle producten in deze categorie

Tiener/Jongerenbijbels 12 tot 17 jaar

Meest verkocht

Meer informatie

Deze uitgaven sluiten aan bij de leefwereld van tieners en jongeren. Vaak biedt een jongerenbijbel aanvullende informatie om de tekst te verduidelijken. Het is de laatste stap naar het lezen van de Bijbel zelf.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.