Bijbels

Bij CLC vindt u verschillende bijbelvertalingen. Bij vragen kunt u ons om advies vragen of bij de veelgestelde vragen kijken.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Bijbels // Aanbevolen voor u of als cadeau


Bijbelvertalingen // Ontdek verschillende soorten Bijbels

Welke Bijbel past het beste bij mij?

Het Nederlandse taalgebied kent een ruime variatie aan Bijbelvertalingen, waaronder de Bijbel in Gewone Taal, Herziene Statenvertaling en Nederlandse Bijbelvertaling, maar bijvoorbeeld ook de Naardense Bijbel. Omdat CLC een internationale organisatie is, kunt u bij ons ook makkelijk Bijbels in het Engels of in andere talen kopen.

Hieronder hebben wij de belangrijkste categorieën toegelicht, zodat u de beste keuze voor uw Bijbel kunt maken, voor uzelf of om weg te geven. Bent u op zoek naar Kinderbijbels? Dan kunt u hier kijken voor meer informatie.

Bijbel in Gewone Taal (BGT)

Meest verkocht

Meer informatie

De Bijbel in Gewone Taal is een nieuwe vertaling van de Bijbel. Het is een vertaling uit het Hebreeuws en Grieks, in gewone taal, de taal die we allemaal dagelijks gebruiken. Dat maakt dat deze Bijbels makkelijk leesbaar zijn én dicht bij de oorspronkelijke tekst liggen.

De gewone taal brengt de Bijbel dichtbij. Zo kan iedereen ervaren wat de Bijbel mensen van nu te zeggen heeft.

Lees meer informatie over de Bijbel in Gewone Taal.

Bekijk alle producten in deze categorie.

Herziene StatenVertaling (HSV)

Meest verkocht

Meer informatie

Het doel van de herziening is om de verstaanskloof tussen de taal van de Statenvertaling en de huidige lezers te dichten. Op deze manier kan de Statenvertaling ook voor toekomstige gebruikers bewaard worden.

De HSV maakt gebruik van dezelfde handschriften als de Statenvertaling. Concreet betekent dit dat de uiteindelijke tekst op veel plaatsen, vooral in de evangeliën, afwijkt (met name: uitgebreider is) dan alle andere hedendaagse vertalingen.

Lees meer informatie over de Herziene Statenvertaling.

Bekijk alle producten in deze categorie.

Nieuwe BijbelVertaling (NBV)

Meest verkocht

Meer informatie

De Nieuwe Bijbelvertaling is gepubliceerd in 2004. Sindsdien zijn er zo’n anderhalf miljoen exemplaren van verkocht. De NBV is momenteel de meest gebruikte bijbelvertaling in het Nederlandse taalgebied.

De NBV is een directe vertaling van de bijbelse bronteksten. Alle elementen uit de bijbelse teksten zijn op een zorgvuldige en betrouwbare manier in de vertaling verwerkt. Daarnaast benut de NBV de volle rijkdom van de Nederlandse taal om het bijzondere karakter van de Bijbel tot uitdrukking te brengen.

Lees meer informatie over de Nieuwe Bijbelvertaling

Bekijk alle producten in deze categorie.

Overige Bijbelvertalingen

Meest verkocht

Meer informatie

U kunt bij ons ook veel andere soorten Bijbels kopen. Andere Bijbelvertalingen die u bij CLC kunt krijgen zijn bijvoorbeeld; de Basis Bijbel (BB), Het Boek (HTB), de Naardense Bijbel, de NBG'51, de Statenvertaling (SV) en de Willibrord Vertaling (WV)

Bekijk alle bijbels

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.

 

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 25,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

Stuur ons uw vraag

Ga naar ons contactformulier

Jouw link wordt ingeladen. Even geduld aub.

Wordt deze pagina niet geladen? Klik dan hier ()

Bekijk deze pagina op de originele website