CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.Op woensdag 5 oktober start de Kinderboekenweek 2022 met als thema Gigagroen. Maak kinderen blij met de actieboeken Pudding met tomatensaus, De groene reis van Pien en Gijs en Dat wil ik zien!!

Voor de Kinderboekenweek in de christelijke boekhandel zijn er speciale actieboeken geschreven, passend bij het thema Gigagroen. Ze zijn zeer geschikt om thuis of op school te gebruiken: er is materiaal voor kinderen in de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Voor scholen hebben wij een een speciale Werkmap met lesmateriaal bij de actieboeken en het thema. Wil je het volledige pakket (de actieboeken, de werkmap voor de Kinderboekenweek 2022 aanschaffen? Kijk dan hier.


Geen items om te tonen

Deze zoekopdracht leverde geen resultaten op. Probeer het opnieuw met een andere zoekopdracht of selecteer een van de catagorieën uit het menu.