Uw account
×


Documentaires

Bekijk hier onze documentaires die wij voor u geselecteerd hebben, of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Welke soorten documentaires kan ik vinden?

Wij hebben de documentaires onderverdeeld in 3 categorieën. Allereerst vindt u bij ons de algemene (christelijke) documentaires. Daarnaast hebben wij een categorie voor Natuurdocumentaires en Studiedocumentaires. U kunt hieronder meer lezen over deze categorieën.

Documentaires

Meest verkocht

Meer informatie

In onze categorie Documentaire vindt u documentaires over onder andere het leven van Jezus of andere Bijbelse personen en gebeurtenissen, over Israël en over christenen die impact gemaakt hebben in de (kerk)geschiedenis.

Bekijk alle producten in deze categorie

Natuur-documentaire

Meest verkocht

Meer informatie

De natuur-documentaires die u bij ons vindt, zijn gemaakt zodat u kunt genieten van de schitterende natuur en wonderlijk dieren. De meeste documentaires die u hier vindt zijn in Nederland uitgebracht door de EO.

Bekijk alle producten in deze categorie

Studie-documentaire

Meest verkocht

Meer informatie

In de categorie Studie-documentaire vindt u documentaires die ingaan op een specifiek thema of tekstgedeelte uit de Bijbel. Hier vindt u bijvoorbeeld documentaires met Bijbelstudies, maar ook documentaires over de eindtijd.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.