Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Bijbelverhalen

Bij CLC vind je een grote collectie bijbelverhalen voor kinderen. Bekijk onze boeken voor u geslecteerd.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Wat zijn Bijbelverhalen?

Onze boeken in de categorie bijbelverhalen zijn verhaaltjes die geïnspireerd zijn op de bijbel. Kinderen worden meegenomen aan de hand van een bijbels persoon of bijbelse gebeurtenis. Zo leren zij de bijbelverhalen kennen en leren ze wie God is en wat Hij voor hen wil betekenen.

Bent u op zoek naar een kinderbijbel? U kunt de kinderbijbels hier vinden.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.