Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Betalen

 Betaalmethodes

Wij bieden u drie betaalmethodes aan. U kunt bij ons betalen via iDEAL, PayPal of handmatig een betaling uitvoeren.

iDEAL

Als u betaalt via iDEAL wordt u doorverwezen naar een ander betaalscherm. Zodra uw betaling helemaal is afgerond, komt u weer terug op deze website, om uw bestelling af te ronden.
Heeft u vragen over betalen met iDEAL? Bekijk dan de uitleg op de website van iDEAL (Betalen met iDEAL) of stel ons uw vraag via telefoon of mail

PayPal

Wilt u betalen via PayPal, dan moet u een PayPal account hebben. Deze kunt u hier (PayPal rekeningen aanmaken.
Heeft u vragen over betalen via PayPal? Bekijk dan de uitleg op de website van PayPal (Betalen met PayPal) of stel uw vraag via telefoon of mail

Vooruitbetalen

U kunt ook kiezen voor vooruitbetalen. Als u deze optie kiest, dient u de kosten naar ons over te maken via uw eigen bank, onver vermelding van uw bestellingsnummer. Dit nummer vindt u in de factuur in uw inbox. Ons IBAN nummer is: NL37 INGB 0000 116821.
Heeft u vragen over vooruitbetalen? Dan kunt u ons bellen of mailen met uw vraag