Bart Doornweerd

Bart Doornweerd (1946-2020) was getrouwd met Marianne; ze wonen in Ede, en hebben vier kinderen en ook vier kleinkinderen.

Bart heeft ruim 40 jaar ervaring in Jeugd met een Opdracht. Hij heeft zijn bediening uitgeoefend in verschillende landen, waaronder Nederland, India, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka, Egypte, Israël, Kazakstan, Oezbekistan, Kirgizië, Tadzjikistan, en verschillende Europese landen. Hij woonde meerdere jaren in Nepal en India.

Zijn onderwijs was gericht op de Evangeliën en de Handelingen der Apostelen. De toepassing van de lessen is in kleine groepen, met vragen/evaluatie en gebed. Gedurende bedieningstijden werd er ruimte geven om samen te werken met de Heilige Geest, zodat mensen worden vervuld, genezen en bevrijd van gebondenheden.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Bart Doornweerd. Waaronder de nieuwste boeken van Bart Doornweerd. Heeft u een vraag over de auteur Bart Doornweerd? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.

Meer over Bart Doornweerd