Brennan Manning

Brennan Manning (1934-2013) was auteur en Franciscaner priester. Vanwege alcoholisme werd hij uit het priesterambt ontheven. Op de bodem van zijn bestaan leerde hij de genade van God kennen. Zijn beroemdste boek is The Ragamuffin Gospel (Het zwerversevangelie). Ook schreef hij Het onstuimige verlangen van God... naar jou (Gideon, 2010).

"Voor Brennan was het verhaal van de verloren zoon hét verhaal dat het christelijk geloof het veste illustreert. En met betrekking tot zijn eigen leven was het beslist het belangrijkste verhaal. Het idee van een liefhebbende en vergevende Vader vormde de kern van zijn persoonlijke geloof en zijn onderwijs. Hij sprak vaak over God als 'Abba', de liefkozende naam die Jezus voor 'Vader' gebruikt wanneer Hij met God praat." (Greg Garrett)

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Brennan Manning. Waaronder de nieuwste boeken van Brennan Manning. Heeft u een vraag over de auteur Brennan Manning? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.