Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Charlie Mackesy

Charlie Mackesy werd geboren tijdens een zeer koude sneeuwwinter in Northumberland.

Hij ging nooit naar de kunstacademie, maar woonde drie maanden bij een portretschilder in Amerika. Hier leerde hij over anatomie en hoe om te gaan met bedwantsen. Hij begon zijn werk als cartoonist voor The Spectator en als boekillustrator voor Oxford University Press voordat hij zijn werken kon laten zien in verschillende galerieën.

Charlie’s werk wordt getoond in boeken, privécollecties en verschillende openbare ruimtes, waaronder Highgate Cemetery in Londen, in ziekenhuizen, gevangenissen, kerken, hogescholen in het Verenigd Koninkrijk en in vluchthuizen voor vrouwen over de hele wereld.

Hij gaat helemaal op in zijn reis met de jongen, de mol, de vos en het paard. Hij leeft veel in hun wereld en vond het geweldig om het boek te maken.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Charlie Mackesy. Waaronder de nieuwste boeken van Charlie Mackesy. Heeft u een vraag over de auteur Charlie Mackesy? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.