Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Hillsong United

Hillsong United is een Australische christelijke rock- en praiseband, onder meer verbonden met de Hillsongkerk in Sydney (Nieuw-Zuid-Wales). De muziek van de band bestaat uit een mix van praise- en worshipmuziek, met een eigentijdse mix van christelijke en 'mainstream rock'muziek. De directe doelgroep was christelijke jeugd. Met de komst van Hillsong Young and Free als opvolger is de band meer zijn eigen koers gaan varen en niet meer specifiek op jongeren gericht. Op het album Zion uit 2013 werd de sound meer verlegd richting Synthpop. De band begon toen de jeugdafdeling van de Hillsong Pinkstergemeente in 1999 een band oprichtte genaamd "United Live". De band is opgericht om het evangelie van Jezus Christus over te brengen. De band werd geleid door de Hillsongaanbiddingsleiders Reuben Morgan en Marty Sampson. Morgan geniet bekendheid in de christelijke muziekindustrie. Mede door het werk van Darlene Zschech bracht de band in 1999 zijn eerste album genaamd "Everyday" uit. Na nog drie albums te hebben gemaakt, veranderde de naam in "Hillsong United". Tegenwoordig staat Hillsong United onder leiding van Joel Houston. Brooke Fraser heeft ook een periode bij Hillsong United gezongen en gespeeld. Uit die periode stamt ook de door haar geschreven track "Hosanna" die in het Nederlands vertaald is opgenomen in de Opwekkingsliederen bundel. Hillsong United is in verschillende landen succesvol. Zo was het album "United We Stand" in 2006 het bestverkochte album in de Canadese christelijke muziekindustrie. Op zaterdag 15 september 2007 trad Hillsong United op op de Dam en in het Olympisch Stadion in Amsterdam tijdens de viering van 100 jaar pinksterbeweging.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste muziek van de auteur Hillsong United. Waaronder de nieuwste muziek van Hillsong United. Heeft u een vraag over de auteur Hillsong United? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.