Jonathan Pellegrom

Jonathan Pellegrom is jongerenwerker, schrijver en veelgevraagd spreker. Hij is werkzaam bij Agapè, binnen de afdeling Athletes in Action. Hij heeft meerdere jaren landelijk leiding gegeven aan het missionaire jongerenwerk binnen Agapè en is al ruim twaalf jaar werkzaam met straatjongeren en betrokken bij kerkelijk jeugdwerk, pleegzorg en jeugdzorg.

Eerder schreef Jonathan het boek 'Als christen aansluiten bij jongeren van de straat - Handboek missionair jongerenwerk'.

Jonathan is getrouwd met Jeanine en vader van drie dochters. Hij compenseert het leven in zijn vrouwenhuishouden met veel sport, outdoor survival en tijd doorbrengen met goede vrienden. Het is zijn passie een man naar Gods hart te zijn en een impact te maken met zijn leven.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Jonathan Pellegrom. Waaronder de nieuwste boeken van Jonathan Pellegrom. Heeft u een vraag over de auteur Jonathan Pellegrom? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.