Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Joris Mohr

Joris Mohr, auteur van 'God spreekt door gedichten' en 'Surveillant en Christen'. is diaken en politieagent in Amsterdam. Dagelijks ontmoet hij in zijn werk vele verschillende bevolkingsgroepen en culturen. Vanuit deze bijzondere plek in de maatschappij heeft hij zicht op het leed in de wereld. En dat maakt hem ooggetuige van een wereld in nood, een wereld die dringend een Verlosser nodig heeft. In dit boek wil hij daarom ook de twijfel over Gods bestaan wegnemen, opdat de lezer zijn hart voor Hem opent en gered wordt door het verlossingsplan, dat Jezus Christus volbracht aan het kruis.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Joris Mohr. Waaronder de nieuwste boeken van Joris Mohr. Heeft u een vraag over de auteur Joris Mohr? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.