Paul van der Loo

Een goed verhaal blijft bij mij beter hangen dan een goede uitleg, en ik denk dat dat voor meer mensen geldt. Daarom ben ik verhalen gaan schrijven over datgene wat ik graag over wil dragen aan anderen. Mijn eerste boek, Stenen van Hadassah, heb ik dan ook voor mijn dochter geschreven om haar als vader een en ander mee te geven en tegelijkertijd iets te leren over de Bijbelse geschiedenis van het volk Israël.

Vanuit deze grote inspiratiebron, schrijf ik verhalen over hoe fictieve personen die tijd beleefd zouden kunnen hebben, om zo het verhaal vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken. Van die Bijbelse geschiedenis wil ik niets afdoen, maar door mijn verhalen juist dichterbij brengen. Wat heeft het betekend voor de mensen van toen en wat kan dit betekenen voor ons in deze tijd? Dat is wat ik graag over wil dragen.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Paul van der Loo. Waaronder de nieuwste boeken van Paul van der Loo. Heeft u een vraag over de auteur Paul van der Loo? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.