Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Sean McDowell

Sean McDowell is een begaafde spreker met een passie om de argumenten voor het christelijk geloof te verdedigen, in het bijzonder bij jonge mensen. Hij verbindt zich met het publiek via humor en verhalen, terwijl hij hard bewijs en logische ondersteuning biedt voor het bekijken van alle gebieden van het leven door middel van een bijbels wereldbeeld. Sean is universitair hoofddocent in het programma Christian Apologetics aan de Biola University.

Sean geeft nog steeds les op de middelbare school, waardoor hij uitzonderlijk inzicht heeft in de heersende cultuur. In 2008 ontving hij de prijs 'Educator of the Year' voor San Juan Capistrano, Californië. De Association of Christian Schools International kende een voorbeeldstatus toe aan zijn apologetiektraining. Sean staat bij de top 100 van apologeten. Hij studeerde summa cum laude af aan de Talbot School of Theology met een master in theologie en een master in filosofie. Hij behaalde een Ph.D. in Apologetics and Worldview Studies in 2014 aan de Southern Baptist Theological Seminary.

Reizend door de Verenigde Staten en het buitenland, spreekt Sean op kampen, kerken, scholen, universiteiten en conferenties. Sean is geciteerd in vele publicaties, waaronder de New York Times.

Sean is de auteur, co-auteur of redacteur van meer dan 18 boeken, waaronder So The Next Generation Will Know (David C. Cook, 2019), Sharing the Good News with Mormons (Harvest House, 2018), Evidence that Requending a Victure (Harper Collins, 2017), A New Kind of Apologist (Harvest House, 2016); The Beauty of Intolerance (Barbour, 2016); The Fate of the Apostles (Routledge, 2015). Sean heeft ook meerdere boeken geschreven met zijn vader, Josh McDowell, waaronder Meer dan een Timmerman.

In april 2000 trouwde Sean met zijn middelbare schoolliefje Stephanie. Ze hebben drie kinderen en leven in San Juan Capistrano.

Meer informatie over Sean McDowell vindt u op seanmcdowell.org

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur Sean McDowell. Waaronder de nieuwste boeken van Sean McDowell. Heeft u een vraag over de auteur Sean McDowell? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.