T.E. van Spanje

Als nieuwtestamenticus promoveerde ds. Van Spanje in 1996 op de studie Inconsistentie bij Paulus? Een confrontatie met het werk van Heikki Räisänen. In de onder redactie van prof. dr. J. van Bruggen uitgegeven serie ‘Commentaar op het Nieuwe Testament' verscheen in 2009 van de hand van dr. Van Spanje de commentaar 2 Korintiërs. Profiel van een evangeliedienaar.
Vanaf 2003-2010 was dr. Van Spanje als docent nieuwtestamentische vakken verbonden aan de Theologische Hogeschool vanwege de Gereformeerde Bond ‘Johannes Calvijn' te Ede. In 2010 werd hij benoemd tot bijzonder gasthoogleraar (visiting professor, New Testament Studies) aan St. Paul's University in Nairobi-Limuru (Kenia), in welk land hij namens de GZB eerder enige jaren werkte. Als predikant diende hij de gemeenten van Herkingen, Slikkerveer, Ooltgensplaat, Reeuwijk en (sinds 2012) Epe. Ook is hij als gastdocent Nieuwe Testament werkzaam aan de Theologische Universiteit Apeldoorn.

Bij CLC Nederland vindt u de mooiste boeken van de auteur T.E. van Spanje. Waaronder de nieuwste boeken van T.E. van Spanje. Heeft u een vraag over de auteur T.E. van Spanje? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.