Gratis boek: Coronavirus en Christus

Gratis boek: Coronavirus en Christus

Hoe kan God soeverein en goed zijn terwijl er duizenden mensen sterven aan het coronavirus? En wat heeft de uitbraak van het virus ons te zeggen? John Piper schreef er een boekje over.

In het boek ‘Coronavirus en Christus’ gaat John Piper in op de vraag hoe we deze uitbraak moeten duiden in het licht van de Bijbel.


Het boek: Coronavirus en Christus

‘De soevereine God Die het virus zou kunnen stoppen en dat toch niet doet, is dezelfde God Die de ziel te midden van het virus ondersteunt. Als we dit geheim kennen, maakt dat alles anders!’ - John Piper

Hoe kan God soeverein en goed zijn terwijl er duizenden mensen sterven aan het coronavirus? En wat heeft de uitbraak van corona ons te zeggen? John Piper schreef er een boekje over; samen met betrokken partners deelt Geloofstoerusting het uit.

In het boek Coronavirus en Christus gaat John Piper in op de vraag hoe we de uitbraak van dit virus moeten duiden in het licht van de Bijbel.

Lees meer over het boek "Coronavirus en Christus".

Gratis ophalen in onze winkel

Haal het boek: "Coronavirus en Christus" gratis op in onze winkel. Vraag ernaar bij de kassa.

Schrijf een beoordeling

Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
Coronavirus en Christus (Hardcover)
John Piper, Neline Boogert-Floor (Vertaler)

Coronavirus en Christus van John Piper voor €9.90 - ‘De soevereine God Die het virus zou kunnen stoppen en dat toch niet doet, is dezelfde God Die de ziel te midden van het virus ondersteunt. Als we dit geheim kennen, maakt dat alles anders!’ - John PiperHoe kan God soeverein en goed zijn terwijl er duizenden...

  € 9,90
Nu: € 9,90

Categorieën