Gratis de Wonderwolk Peuterbijbel voor ieder pasgeboren kind

Gratis de Wonderwolk Peuterbijbel voor ieder pasgeboren kind

Ontvang een gratis de Wonderwolk Peuterbijbel voor ieder pasgeboren kind! Gezinnen waarin een kindje geboren wordt, kunnen binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun baby laten zien bij CLC Boeken en Muziek. Hier wordt een foto van gemaakt en ontvangt u de Wonderwolk Peuterbijbel kado.

Waarom een gratis Bijbel?

Samen met uitgeverij "De Wonderwolk" starten wij een weggeefactie van de nieuwe peuterbijbel. De Wonderwolk is opgericht door Aisha Meel vanuit een passie om Gods liefde te delen met kinderen. Al haar werk voor de Wonderwolk doet zij vrijwillig, zonder winstoogmerk.

“De winst die we uit onze producten en workshops halen wil ik graag teruggeven aan het Koninkrijk van God. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven.”

Als christelijke boekwinkel delen wij deze missie en helpen hier graag aan mee! Ook voor mensen die anders niet zo bekend zijn met de bijbel maar toch graag een hippe en laagdrempelige bijbel in huis willen om de verhalen te bekijken en te vertellen is dit ideaal! Daarom starten we een gratis weggeefactie met de nieuwe peuterbijbel(t.w.v. 20,99) voor pasgeboren baby's!

Hoe werkt het?

Gezinnen waarin een kindje geboren wordt, kunnen binnen drie maanden na de geboorte het geboortekaartje of -bewijs van hun baby laten zien bij CLC Boeken en Muziek. Hier wordt een foto van gemaakt en ontvangt u de Wonderwolk Peuterbijbel kado.

Er is maximaal 1 Bijbel beschikbaar per gezin. Deze actie loopt van 1 juli 2021 tot en met 30 juni 2022 en zolang de voorraad strekt.

Meer over "De Wonderwolk Peuterbijbel"

De Wonderwolk Peuterbijbel is een unieke, luxe Peuterbijbel. De Peuterbijbel heeft een harde kaft met gouden glitterletters en is 24x24cm groot. Het is daarmee dus niet zomaar een klein kado. De Peuterbijbel telt 176 pagina’s en 20 Bijbelverhalen: tien uit het Oude Testament en tien uit het Nieuwe Testament. De teksten zijn geschreven door Aisha Meel en Adriëlle Schouten. De extra grote illustraties maken het een feest om voor te lezen.

Schrijf een beoordeling

Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
De Wonderwolk Peuterbijbel (Hardcover)
Adriëlle Schouten, Aisha Meel

De Wonderwolk Peuterbijbel van Adriëlle Schouten en Aisha Meel voor €20.99 - God houdt onbeschrijfelijk veel van ieder kind. Het is Zijn verlangen dat ieder kind Hem leert kennen. God leren kennen begint bij Zijn Woord. In De Wonderwolk Peuterbijbel brengen Adriëlle en Aisha 20 grote verhalen uit de Bijbel...

  € 20,99
Nu: € 20,99

Categorieën