Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Kijk en Luister mee naar 8 favoriete auteurs

Kijk en Luister mee naar 8 favoriete auteurs

Het is nog even wachten tot de zomer op de Week van het christelijke boek, maar in de week van 8 tot 12 maart willen we ook aandacht schenken aan de christelijke boeken en auteurs. Daarom vinden er deze week vier livestreams plaats waarin 8 christelijke auteurs worden geinterviewd. Deze auteurs zijn:

De avonden worden afwisselend begeleid door Fijke van den Oever en Gerdina van der Plas van Christelijke boekhandel Het Baken (Katwijk) en Gert-Jan van Rietschoten van Boekhandel van Rietschoten (Rotterdam).

De uitzendingen zijn vier avonden live te volgen via www.facebook.com/leesenluister.

Het uitzendschema is als volgt:

Het actieboekje Gewijde chaos en haar auteur Annemarie van Heijningen-Steenbergen zullen tijdens de Week van het christelijke boek in de zomer volop in de belangstelling staan als de boekhandels weer open zijn.

Reactie toevoegen
Uw naam:
Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
Gewijde chaos (Paperback)
Annemarie van Heijningen-Steenbergen

Gewijde chaos van Annemarie van Heijningen-Steenbergen voor €7.99 - In de novelle 'Gewijde chaos' van Annemarie van Heijningen volgen we een domineesgezin uit het noorden des lands ten tijde van een dreigend beroep uit de Randstad.

  € 7,99
Nu: € 7,99

Categorieën