Rondje Bijbel - Nieuw gezelschapsspel rond de Bijbel

Bent u op zoek naar een uniek spel voor jong en oud? Wilt u de Bijbel op een andere manier leren kennen? Zwoegt u soms met de Bijbel of hebt u geen flauw idee hoe u aan het boek moet beginnen?

Ontdek Rondje Bijbel: een unieke cross-over tussen wielrennen en religie. Voer het peloton aan en voltooi opdrachten om uiteindelijk de Gouden Trui te bemachtigen. Tijdens het spel leert u bijbelse verhalen en personages op een speelse manier kennen. Rondje Bijbel biedt een vernieuwende en verruimende blik op de Bijbel.

U kunt het spel overal spelen: met de speldoos en een Bijbel bent u klaar voor een bijzondere ervaring. U kunt het spel spelen samen met het gezin, gezellig met vrienden, bij de jeugdvereniging of in de klas: Rondje Bijbel is geschikt voor elke omgeving.

Over het spel

Fiets rond de Bijbel en (her)ontdek een waaier aan inspirerende thema’s, verhalen en figuren. Deel wat u raakt en doe opdrachten tegen de klok. Met een portie geluk en een vleugje geestkracht verovert u misschien wel de gouden trui en helpt u uw bijbelse wielerploeg aan de overwinning.

Geloof het of niet, maar u bent de ploegleider van een bijbelse wielerploeg. Uw favoriete renner staat aan de start van Rondje Bijbel, een bijzondere wielerwedstrijd. Die wedstrijd bestaat uit twee rondes trappen langs berg- en dalkaarten. Onderweg leest u stukjes uit de Bijbel, geeft u antwoord op bijzondere vragen en doet u leuke opdrachten tegen de tijd. Als beloning voor het gezwoeg geeft een Mannamanna-kaart de renner een duwtje in de rug. Halverwege houden we een rustdag en aan het einde van de race een eindsprint. O ja, tijdens de race groeit ook uw wielerploeg. Maar de Gouden Trui blijft het hoofddoel. Die is voor de eerste renner van het peloton bestemd. Maar die kan tot op het allerlaatste moment nog van schouders veranderen…

Rondje Bijbel is een gezellig gezelschapsspel voor drie tot zeven bijbelontdekkers vanaf zeven jaar. Rondje Bijbel is er voor iedereen die de Bijbel wil ontdekken of herontdekken. Het opent levendige gesprekken en verbindt spelenderwijs je familie, vrienden of vereniging rond de Bijbel.

Binnenkort verwacht

Dit spel is nog volop in ontwikkeling en wordt binnenkort verwacht. De verwachte verkoopprijs wordt € 19,95.
Ben je geinteresseerd? Laat dan hier je mailadres achter! Dan houden we je verder op de hoogte! (Je krijgt een mail als we nieuwe informatie over het spel hebben! Je schrijft je dus niet in voor andere nieuwsbrieven van CLC.)

Schrijf een beoordeling

Categorieën