Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.Signeersessie Rommy Schussler - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Signeersessie Rommy Schussler - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Heb je mijn laatste boek over Pasen al in huis?

Door de ogen van kinderen die in de tijd van Jezus gaan we op zoek naar Zijn levensverhaal. We komen door deze kinderogen in de tempel, lopen over de schapenmarkt en door Jeruzalem. Samen met hen vieren we het joodse paasfeest en leren we de tradities uit de tijd van Jezus kennen. Een bijzondere manier om je voor te bereiden op het paasfeest van onze dagen, dat ontstaan is in die tijd.

Wij hadden als gezin het voorrecht om vier jaar in Israël te mogen wonen en hebben in die periode veel Bijbelse plekken bezocht en veel verschillende mensen ontmoet. Het waren bijzondere en onvergetelijke ervaringen.

Als oud-leerkracht van de basisschool werd mij gevraagd over Pasen te schrijven voor kinderen vanaf 10- jaar, omdat er voor die leeftijd weinig tot geen verhalen over Pasen zijn. Er ontstond na lang nadenken en lezen een spoor en zo kwam het verhaal tot leven. In gedachten liep ik mee met Simon van Cyrene en zijn zonen Alexander en Rufus. Zij gaan als pelgrims op weg naar Jeruzalem om het paasfeest te vieren. Door me in hen te verplaatsen, bracht dat mij dichter bij Jezus en de tijd waarin Hij leefde.

Dit is een boek voor in de veertigdagentijd, binnen het gezin, maar ook voor jezelf of je kleinkinderen. Achterin staan vragen die verhelderend werken om het verhaal nog beter te kunnen beleven.

In 1 Korinthiërs 1:9 staat: 'God, door wie u geroepen bent om één te zijn met Zijn Zoon Jezus Christus, onze Heer is trouw'. We kunnen beter 'één zijn' met Jezus door ons in hem te verdiepen, Zijn woorden tot ons te nemen en Hem te volgen. Hij is de brug naar God de Vader.

Van harte hoop ik je zaterdagmiddag 14 maart aan de Asselsestraat te ontmoeten.

Rommy Schüssler
 Zaterdag 14 maart organiseert CLC een signeersessie met Rommy Schüssler. Auteur van het boek "Ik was dertien en ging naar Jeruzalem".
  • Wanneer: Zaterdag 14 maart van 14:00 tot 16:00
  • Locatie: CLC Boeken en Muziek, Asselsestraat 58, Apeldoorn

 

Reactie toevoegen
Uw naam:
Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
Ik was dertien en ging naar Jeruzalem (Hardcover)
Rommy Schussler

Ik was dertien en ging naar Jeruzalem van Rommy Schussler voor €14.90 - Jeruzalem: in de tijd waarin Jezus leeft zijn er grote politieke spanningen vanwege de Romeinse overheersing. Hun koning Herodes heult met de vijand en is uit op eigen roem en eer. Het paasfeest (Pesach) komt eraan. De tempel in Jeruzalem...

  € 14,90
Nu: € 14,90

Categorieën