Uw account


Signeersessie Rommy Schussler - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Signeersessie Rommy Schussler - Ik was dertien en ging naar Jeruzalem

Heb je mijn laatste boek over Pasen al in huis?

Door de ogen van kinderen die in de tijd van Jezus gaan we op zoek naar Zijn levensverhaal. We komen door deze kinderogen in de tempel, lopen over de schapenmarkt en door Jeruzalem. Samen met hen vieren we het joodse paasfeest en leren we de tradities uit de tijd van Jezus kennen. Een bijzondere manier om je voor te bereiden op het paasfeest van onze dagen, dat ontstaan is in die tijd.

Wij hadden als gezin het voorrecht om vier jaar in Israël te mogen wonen en hebben in die periode veel Bijbelse plekken bezocht en veel verschillende mensen ontmoet. Het waren bijzondere en onvergetelijke ervaringen.

Als oud-leerkracht van de basisschool werd mij gevraagd over Pasen te schrijven voor kinderen vanaf 10- jaar, omdat er voor die leeftijd weinig tot geen verhalen over Pasen zijn. Er ontstond na lang nadenken en lezen een spoor en zo kwam het verhaal tot leven. In gedachten liep ik mee met Simon van Cyrene en zijn zonen Alexander en Rufus. Zij gaan als pelgrims op weg naar Jeruzalem om het paasfeest te vieren. Door me in hen te verplaatsen, bracht dat mij dichter bij Jezus en de tijd waarin Hij leefde.

Dit is een boek voor in de veertigdagentijd, binnen het gezin, maar ook voor jezelf of je kleinkinderen. Achterin staan vragen die verhelderend werken om het verhaal nog beter te kunnen beleven.

In 1 Korinthiërs 1:9 staat: 'God, door wie u geroepen bent om één te zijn met Zijn Zoon Jezus Christus, onze Heer is trouw'. We kunnen beter 'één zijn' met Jezus door ons in hem te verdiepen, Zijn woorden tot ons te nemen en Hem te volgen. Hij is de brug naar God de Vader.

Van harte hoop ik je zaterdagmiddag 14 maart aan de Asselsestraat te ontmoeten.

Rommy Schüssler
 Zaterdag 14 maart organiseert CLC een signeersessie met Rommy Schüssler. Auteur van het boek "Ik was dertien en ging naar Jeruzalem".
  • Wanneer: Zaterdag 14 maart van 14:00 tot 16:00
  • Locatie: CLC Boeken en Muziek, Asselsestraat 58, Apeldoorn

 

Reactie toevoegen
Uw naam:
Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
Ik was dertien en ging naar Jeruzalem (Hardcover)
Rommy Schussler

Ik was dertien en ging naar Jeruzalem van Rommy Schussler voor €14.90 - Jeruzalem: in de tijd waarin Jezus leeft zijn er grote politieke spanningen vanwege de Romeinse overheersing. Hun koning Herodes heult met de vijand en is uit op eigen roem en eer. Het paasfeest (Pesach) komt eraan. De tempel in Jeruzalem...

  € 14,90
Nu: € 14,90

Categorieën