Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Worden wat je wil - Lees en Luister (Najaar 2021)

Als jij jezelf aan iemand voorstelt, wat zeg je dan? Ik zou zoiets zeggen als: Annet, 35 jaar, getrouwd, moeder en werkzaam in de marketing en communicatie. Maar zeg ik daar daadwerkelijk mee wie ik ben? Of zou ik beter kunnen zeggen: nuchter, positief, in voor een grapje en een tikkeltje introvert.

Waarmee zeg je nu echt wie je bent? En hoe kom je er achter wie je bent of dat je bent wie je wilt zijn? Worden wat je wil, is het thema van deze Lees en Luister én van de Kinderboekenweek. Voor kinderen een thema dat linkt naar beroepen en talenten. Het ontdekken van talenten en het geloven in je kunnen is een mooie uitdaging voor jong en oud. Voor volwassenen is het bij de één zo helder als wat en bij de ander een vraagstuk dat regelmatig terugkeert. De spreuk van hiernaast ‘Wanneer je niet kunt worden wat je wilt, wordt het tijd te waarderen wie je bent’ is een mooie om in dit proces mee te nemen.

Niet iedereen kan helaas worden waar hij of zij van droomt. Samen met stichting Red een Kind is er in de maand oktober een spaaractie voor scholen. De kinderen van de scholen die meedoen kunnen hiermee geld ophalen voor de kinderen in armoede. Hiermee helpen ze hen dichter bij hun droom te komen. Een mooi initiatief!

In oktober hopen we ook weer, tijdens de Kinderboekenweek, samen met de kinderen een boekenfeest in de christelijke boekhandel te vieren. Speciaal hiervoor zijn er drie actieboeken uitgegeven die passen bij het thema Worden wat je wil. Je leest er alles over in deze Lees en Luister! Viert u dit feest met ons mee?

Annet Rijke-Soepenberg

Reactie toevoegen
Uw naam:

Categorieën