Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Lijdenstijd

De Lijdenstijd is een periode van veertig dagen die voorafgaat aan Pasen. Deze veertigdagentijd begint op Aswoensdag. Voor veel Christenen is de 40-dagentijd een vastentijd, een tijd van gebed en inkeer als voorbereiding op Pasen.

Veel gelovigen leven in deze tijd soberder dan normaal, als een vorm van zelf-discipline. Waarbij men ervoor kiest om meer stil te staan bij gebed, contemplatie of het lezen van de Bijbel.

De boeken die je in deze categorie vindt, willen jou helpen om stil te staan en na te denken over de lijdensweg van Jezus en wat voor invloed die heeft op jouw leven nu.