Vakantie Bijbel Gids 2021 voor kinderen

Hoi allemaal,

Als je dit boekje krijgt heb je waarschijnlijk vakantie. En ga je misschien op reis. Ver weg of dichtbij, met een vliegtuig of een auto, of misschien blijf je gewoon thuis en doe je thuis leuke dingen.

Waar je ook bent deze zomer, met dit boekje gaan we samen op reis. Tijdens je reis willen we je graag aan Jezus voorstellen. Als Hij op reis ging, dan gebeurde er altijd van alles. Hij deed de wonderlijkste dingen, vertelde de mooiste verhalen en als hij mensen tegenkwam onderweg, dan veranderden ze. Kijk maar eens in dit boekje wat er met Zacheüs gebeurde, of met de twee vrienden die onverwachts met Jezus wandelden.

Ik hoop dat jij deze zomer, misschien wel door deze Vakantiebijbelgids voor Kids, Jezus ontmoet en dat je gaat ontdekken hoe bijzonder Hij is.

Heb een hele fijne vakantie!

Onderweg

Een vakantie kan jou veranderen. Soms een klein beetje, soms heel veel. Misschien is je huid wat donkerder geworden door de zon. Misschien ben je gegroeid. Als je weer naar school moet, pas je je gymschoenen niet meer…

Soms maak je tijdens de vakantie iets mee wat je van binnen verandert. In de Vakantiebijbelgids voor kids ontdekken we hoe Jezus mensen die onderweg zijn, kan veranderen. Hij laat ze iets zien van het goede leven, het leven in Gods Koninkrijk. Dat zet hen en ons aan het denken.

We reizen mee met Zacheüs, die eerst steelt, maar vervolgens zijn rijkdom deelt met de armen. We horen over een zoon die een spetterende reis maakt, alles kwijtraakt en toch thuis welkom is.

En we lopen mee met twee vrienden van Jezus, die op weg naar Emmaüs een speciale ontmoeting hebben. Ga je mee op reis?

Tip voor deze zomer: Schrijf elke week een aantal dingen op een briefje die jij bijzonder vond. Iets wat je hebt meegemaakt, iets wat je gelezen hebt of iets wat iemand tegen je heeft gezegd. Stop de briefjes in een pot. Sluit de vakantie samen af met iets lekkers, en lees samen de briefjes nog een keer door.

Lees meer in de VakantieBijbelGids voor kinderen.

Tip: Download deze gids op je mobiel of print hem uit om het te gebruiken tijdens de vakantie!

Schrijf een beoordeling

Boeken, muziek of films die in dit bericht genoemd worden
Kriskras door de Bijbel (Paperback)
Hanna Holwerda

Kriskras door de Bijbel van Hanna Holwerda voor €21.99 - De Bijbel is een soort bibliotheek van 66 boeken, vol met spannende verhalen, liefdesverhalen, zeeverhalen, geschiedenis, wetenschap, noem maar op. Dit dagboek laat kinderen vanaf 9 jaar (met hun ouders) de Bijbel op een nieuwe manier ontdekken. Hoe...

  € 21,99
Nu: € 21,99

Ontdek het oneindige heelal (Paperback)
Hanna Holwerda

Ontdek het oneindige heelal van Hanna Holwerda voor €17.99 - Dit boek vol informatie, proefjes en allerlei opdrachten laat kinderen ontdekken dat de ruimte met alle planeten, sterren en sterrenstelsels vertelt over wie God is, was en wie hij voor hen wil zijn. Ze mogen mee op ontdekkingsreis en zullen onder...

  € 17,99
Nu: € 17,99

Categorieën