Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Leesboeken

Bij CLC vindt je een grote collectie christelijke leesboeken. Bekijk onze boeken voor jou geselecteerd of zoek per categorie.


Bekijk meer

Uitgelicht: Boeken over en voor het Huwelijk

Aanbevolen voor u of als cadeau

Welke leesboeken passen bij mij?

Het is heerlijk om zelf een leuk of spannend boek te lezen. Het is nog leuker om voorgelezen te worden. Zoekt u een boek om te lezen of om voor te lezen? U kunt geschikte boeken voor uw kind vinden bij de verschillende leeftijdscategorieën.

Zoekt u een boek met een waargebeurd verhaal? Kijk dan eens bij de non-fictie boeken (non-fictie 12- en non-fictie 12+). Hier vind je de boeken die gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal.

Bekijk alle producten in deze categorie

Heeft u nog meer vragen?

Zijn nog niet al uw vragen beantwoord? Dan kunt u ons uw vraag sturen via het contactformulier of stuur een mail naar [email protected]

Wij zijn ook bereikbaar via Whatsapp! U kunt ons dus ook een appje sturen met uw vraag.