Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Het thema van de Boekenweek is ‘EN TOEN?’ Met dit thema gaan we terug in de tijd. Geschiedenis komt tot leven en laat kinderen werelden van vroeger ontdekken. Lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. Je hebt geen tijdmachine nodig om andere tijden te ontdekken (maar je kunt er in het actieprentenboek wel even mee op reis!).

Verken de wereld van toen door het lezen van boeken. Tijdens de kinderboekenweek zijn er mooie actieboeken verkrijgbaar. Het prentenboek voor de onderbouw wordt verzorgd door Michel de Boer (bekend van Opa Knoest). Het actieboek voor de middenbouw wordt geschreven door Ina van der Beek (bekend van Mees & Tijn). Het actieboek voor de bovenbouw is van Judith van Helden (de Breiclub, Maffe meester Daan).

Zoals elk jaar verschijnt er ook weer een werkmap boordevol met lessugesties en tips. Dit jaar is er voor het eerst geen CD met muziekboek. Wel komt er een themalied, speciaal voor de Kinderboekenweek geschreven door Make Some Noise Kids.


  • Pagina 1 van 1
  • 1