Uw account

CLC Nederland - christelijke winkel en christelijke webshop

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt met een winkel in Apeldoorn en Nederlandse webshop deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 53 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur. Bij ons vindt u Bijbels, christelijke boeken (waaronder de nieuwste romans), christelijke kinderboeken, christelijke films, christelijke cd's en andere christelijke cadeau's. Onze boekwinkel is 6 dagen per week open en via de telefoon en online zijn wij ook beschikbaar voor mensen met vragen over de bijbel en het christelijke geloof. Wij helpen hen met antwoorden op zingevingsvragen door Bijbels en christelijke boeken en muziek aan te bieden. Met uw besteding maakt u deze missionaire aanwezigheid online en in de winkelstraat mogelijk.

Lees en Luister Special: Verhalen over Oorlog en Bevrijding

Lees en Luister Special: Verhalen over Oorlog en Bevrijding

In 2020 vieren we 75 jaar bevrijding. Velen van ons hebben de Tweede Wereldoorlog niet zelf mee gemaakt, maar in boeken leven de verhalen voort. Verhalen van moed en van verdriet die laten zien hoe kostbaar vrijheid is.

Lees in deze Lees en Luister Special over de verhalen over Oorlog en Bevrijding en bekijk verschillende boekentips die aansluiten bij het thema van Oorlog en Bevrijding!


Reactie toevoegen
Uw naam:

Categorieën